Psykiater Pernille Chrois Vejle - logo

Om mig

Lidt om min baggrund.

Jeg er født i 1972, er gift og har 2 børn. I 2003 blev jeg uddannet læge fra Syddansk Universitet i Odense og i 2013 speciallæge i psykiatri.

Jeg har siden 2007 arbejdet i voksenpsykiatrien – de første mange år på forskellige psykiatriske afdelinger – både psykiatriske sengeafsnit og ambulatorier, primært i Region Syddanmark.

Siden 2019 har jeg arbejdet på en privatklinik i tæt samarbejde med erfarne psykologer

Psykiater Pernille Chrois, Vejle

Lidt om min tilgang

Som psykiater og menneske er jeg venlig og imødekommende, nærværende og autentisk. Jeg får ofte at vide, at jeg ikke er særlig ”psykiateragtig” – måske fordi jeg interesserer mig lige så meget for mennesket bag symptomerne som for selve symptomerne og diagnosen i sig selv.

Jeg er oprigtigt interesseret i, hvem du er som menneske – hvad du står for, hvad du drømmer om og hvad du oplever, der står i vejen for, at du kan leve det liv, du ønsker at leve. Min grundopfattelse er, at vi alle er unikke med hver vores styrker og hver vores udfordringer og at vi får et både rigere og stærkere samfund ved at give plads til vores forskellighed.

Vi kan alle få brug for hjælp.

Vi møder alle modgang og svære udfordringer i livet. Det er en uundgåelig del af det at være menneske.

Vi kan alle opleve at blive så overvældede af psykisk smerte, at vi får svært ved at leve det liv, vi reelt ønsker at leve. I vores forsøg på at slippe af med ubehaget eller smerten, begynder vi måske at handle på måder, der får os til at komme længere og længere væk fra det – og fra dem, der betyder allermest for os.

Vi kan få svært ved at se os ud af problemerne og det er typisk på dette tidspunkt, vi vil have brug for professionel hjælp for at komme videre.

Stor erfaring med både udredning, medicin og terapi

Jeg har stor erfaring i at udrede og stille psykiatriske diagnoser – og i at behandle psykiske lidelser – både med medicin og terapi.

Jeg har gennemført en 2-årig psykoterapeutisk uddannelse indenfor Acceptance og Commitment Therapy (ACT) og anvender denne som en integreret del af enhver udredning og behandling uanset problemstilling.